schuiframen schuifdeuren schuifdeuren op maat schuiframen veranda schuiframen monorail

Schuiframen brengen buiten dichterbij

Schuiframen bieden je een prachtig uitzicht op je tuin. Het zonlicht en de warme stralen stromen naar binnen en zorgen voor verbinding met de natuur. Zeker wanneer je met je schuiframen een aangename ventilatie creëert in je veranda of woning. Logisch dus dat deze schuifsystemen zo populair zijn.

Schuiframen op maat

Bij Meukens vervaardigen we je schuiframen en schuifdeurenvolledig op maat van wat jij nodig hebt. Je kunt dus zelf kiezen welke raamgedeeltes vast en welke schuivend zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het materiaal bepaal je zelf: aluminium of pvc. Zo krijg je de ideale schuiframen voor jouw woning. De specialisten van Meukens geven je daarbij het nodige advies. En daarna gaan we in ons atelier aan de slag om jouw maatwerk te creëren.

Zo krijg je de ideale schuiframen voor jouw woning.

Schuiframen: twee systemen

Voor schuiframen zijn er twee grote schuifsystemen: monorail en duorail. Beide systemen zijn volledig verzinkbaar in de vloer en kunnen helemaal worden weggewerkt zodat je geen overstap meer hebt. Er zijn veel mogelijkheden – zoals een combinatie met verlijmde hoeken. Dankzij de slanke profielen krijg je bovendien een strakke uitstraling. Dat is vooral interessant als je schuiframen met grote afmetingen wilt.

Schuiframen zijn een handige manier om meer buitenlicht naar binnen te brengen.

Beglazing in schuiframen

Voor de beglazing in je schuiframen heb je – net als bij onze andere ramen en deuren – de keuze uit dubbele of driedubbele hoogrendementsbeglazing. Dubbele beglazing heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en voldoet in de meeste gevallen. Wil je dat je schuiframen ook extra geluid tegenhouden? Dan is driedubbele beglazing het overwegen waard.

 

Interesse in schuiframen? Maak een afspraak om je project te bespreken.