ramen en deuren ramen deuren pvc ramen pvc deuren

Ruime keuze aan ramen en deuren

Ramen en deuren zijn onmisbaar in elke woning. Zij bieden je toegang, ventilatie en lichtinval. Je gaat dus beter doordacht te werk bij de keuze van je ramen en deuren. Het materiaal, de grootte, de kleur, … hebben allemaal invloed op het uiterlijk van je woning. Bij Meukens helpen we graag de juiste ramen en deuren te kiezen.

 

 

Contacteer ons

Ramen en deuren in alle soorten en maten

Ramen en deuren zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een volle deur, een glazen schuifsysteem of een glazen draaideur. Prachtig in een glasgevel. Ook bij de ramen heb je ruime keuze: een kiepraam, een draairaam, een schuifraam, … En dat is maar een greep uit het volledig aanbod van Meukens. Wij maken je ramen en deuren op maat van jouw woning: groot of klein, breed of smal. Ook de kleur stemmen we helemaal af op jouw smaak.

De juiste ramen en deuren maken je woning helemaal af.

Het materiaal van je ramen en deuren

Ook qua materiaal heb je tal van opties voor je ramen en deuren: aluminium of pvc. Ga je voor aluminium ramen en deuren, dan krijg je een strakker resultaat – ideaal voor moderne woningen. Aluminium is uiterst sterk en is daardoor geschikt voor grotere afmetingen. Bovendien is het een duurzaam en ecologisch materiaal. Gaat je voorkeur naar pvc ramen en deuren? Dan reken je op goede isolatiewaarden en een hoge brandveiligheid. Pvc is bovendien populair dankzij het budgetvriendelijke prijskaartje. Een troef van beide materialen: de onderhoudsvriendelijkheid!

Bij Meukens vind je de ramen en deuren van je dromen.

De ideale ramen en deuren

Bij Meukens vind je de ramen en deuren die je woning helemaal áf maken. Onze medewerkers denken graag met je mee om tot de beste keuze voor jouw woning te komen. Eén ding is zeker: van de ramen en deuren van Meukens heb je nog jarenlang plezier!

 

 

Kom je ramen en deuren kiezen bij Meukens