pvc ramen ramen kleur pvc ramen schüco profielen inbraakwerend glas

Pvc ramen: functioneel design

Op zoek naar pvc ramen voor je renovatie of nieuwbouw? Bij Meukens stemmen we je pvc ramen helemaal op jouw woning af. Mooi en uniek dankzij de brede waaier aan kleuren en stijlen. En superisolerend dankzij hoogwaardige Schüco-profielen.

Met pvc ramen voel je je veilig

Met pvc ramen ben je altijd gerust. Want ze zijn naast brandveilig ook bestand tegen pogingen tot inbraak dankzij de stalen sluitnokken met meerpuntsluitingen. Die kun je verder versterken met onder meer sleutelcilindersloten, lashoekverstevigingen en gelaagd inbraakwerend glas. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je kinderen het raam verkeerd openen. Staat het in draaistand? Dan kun je het niet kantelen, en omgekeerd. Zo voorkom je eenvoudig schade of letsels.

Ontdek waarom pvc ramen zeker het overwegen waard zijn.

Pvc ramen en isolatie: check!

Ramen voorzien je woning van licht en lucht. Maar daardoor zijn ze vaak ook de oorzaak van warmteverlies. Kies je voor pvc ramen? Dan ben je zeker van een uitstekende thermische isolatie. Dat – in combinatie met het budgetvriendelijke prijskaartje – zorgt ervoor dat pvc ramen erg populair zijn. Sommige profielen tillen die goede isolatie-eigenschappen naar nog een hoger niveau door hun aluminium versterkingen en extra luchtkamers. Dat is goed voor het milieu én je portemonnee.

Veel mensen denken dat pvc ramen niet goed voor het milieu zijn.

Kies de stijl van je pvc ramen

Pvc ramen hebben een tijdloze uitstraling. Je past ze eenvoudig aan je wensen aan met een krasbestendige folie in de kleur van jouw wensen. Zelfs hout- en aluminiumlook behoren tot de mogelijkheden. Denk goed na over de kleur van je pvc ramen. Kies je dezelfde kleur als de deur? Of ga je voor contrast? Kom naar onze toonzaal om de kleuren met je eigen ogen te bekijken. Zo zie je meteen welke pvc ramen bij je woning passen.

Pvc ramen zijn groener dan je denkt

Veel mensen denken dat pvc ramen niet goed voor het milieu zijn. De tijd dat kunststof niet recycleerbaar was, is al lang voorbij. Bovendien zijn pvc ramen duurzaam want ze gaan 50 jaar mee.

 

Interesse in pvc ramen of kies je alsnog voor aluminium ramen? Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies op basis van jouw (ver)bouwplannen.

 

 

 

Kom eens langs