b2b b2b Reynaers b2b ontzorging b2b ramen en deuren b2b productie

Meukens, betrouwbare partner voor b2b

Al jaar en dag staat Meukens bekend voor de productie en plaatsing van ramen en deuren bij particulieren. Met ons eigen plaatsingsteam verzekeren we de installatie van hoogwaardig buitenschrijnwerk. Maar voortaan gaan we ook voluit voor de productie van ramen en deuren voor b2b-klanten. In deze inspiratietip vertellen we je er alles over.

Ervaren partner voor b2b-klanten

Omdat we onze expertise voor een ruimer publiek willen openstellen, richten we ons voortaan ook op professionele klanten. B2b-bedrijven kunnen bij Meukens terecht voor de productie van aluminium ramen en deuren. Als Reynaers-partner beschikken we over alle professionele tools en technieken om hoogwaardige aluminium ramen en deuren te produceren. De b2b-bestellingen kunnen dan bij ons worden opgehaald of we leveren ze op jouw werf.

Maak kennis met de b2b-service van Meukens.

Duidelijke troeven voor b2b

Als b2b-partner van Meukens kun je vertrouwen op een totale ontzorging. Wij nemen je alle zorgen uit de handen. En dat begint al bij de offerte en de bestelling. Zo kun je meteen een helder beeld scheppen van het totale kostenplaatje voor nieuwe ramen en deuren. Daarnaast staan we ook garant voor een totaalbegeleiding op diverse vlakken. Heb je assistentie nodig bij de opmaak van AutoCAD-tekeningen of zoek je naar advies op vlak van stabiliteit en keuze van profielen en beglazing? Voor al die zaken ben je bij ons aan het goede adres.

Meukens introduceert b2b-diensten.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor b2b

Als gespecialiseerde expert in de productie van ramen en deuren garanderen we jou als b2b-klant een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Samen met de complete service die we jou bieden, vormt dit een mooie basis voor een vruchtbare samenwerking waar iedereen beter van wordt.

Ook gevelbekleding voor b2b

Behalve voor de productie van ramen en deuren kun je bij ons ook terecht voor de plaatsing van hoogwaardige gevelbekleding. Onze ervaren experts komen ook graag ter plaatse bij je eindklant om de nodige opmetingswerkzaamheden uit te voeren en zo een feilloze uitvoering te garanderen.

 

Wil je weten hoe we voortaan ook complete projecten voor b2b-klanten in goede banen leiden en kijk je uit naar een professionele samenwerking waarin ontzorging centraal staat? Dan vertellen we je graag meer over al onze b2b-diensten.

 

Neem nu contact met ons op!

Terug naar overzicht